08-03-2017

Η FERRERO ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΦΗΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η Ferrero είναι η εταιρία με την καλύτερη εταιρική φήμη στον κόσμο, σύμφωνα με τη σχετική έρευνα για τις 100 κορυφαίες εταιρίες.

Το Ινστιτούτο Εταιρικής Φήμης (Reputation Institute) παρουσίασε πρόσφατα το δείκτη Global RepTrak® 100, στον οποίο επιβεβαιώνεται η θέση της Ferrero ως η κορυφαία ιταλική εταιρεία, όσον αφορά την εταιρική φήμη, για το 2017.
Και φέτος, η Ferrero βρίσκεται για άλλη μία φορά στην κορυφή του κλάδου τροφίμων, ενώ παράλληλα έχει βελτιώσει την επίδοσή της στην παγκόσμια κατάταξη κατά μία θέση, κατακτώντας τη 17η θέση στον κόσμο, με συνολική βαθμολογία 75,45.
Ο κ. Giovanni Ferrero, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ferrero, σχολίασε ως εξής: «Είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι για την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλουν οι καταναλωτές από ολόκληρο τον κόσμο, όπως επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά από την ανάδειξη της Ferrero στην κορυφή, από πλευράς εταιρικής φήμης, της παγκόσμιας κατάταξης των εταιρειών τροφίμων, αλλά και του συνόλου των ιταλικών επιχειρήσεων. Μία ακόμη επιβεβαίωση ότι το σύνθημά μας «πρώτα η ποιότητα» αποτελεί το πραγματικό κλειδί της επιτυχίας.»
Το μοντέλο RepTrak® μετρά το πώς αντιλαμβάνονται οι καταναλωτές τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου, με βάση μία κλίμακα κατά την οποία λαμβάνονται υπ' όψη επτά διαφορετικές διαστάσεις: προϊόντα και υπηρεσίες, καινοτομία, περιβάλλον εργασίας, εταιρική διακυβέρνηση, κοινωνική ευθύνη, ηγετική ομάδα και οικονομικές επιδόσεις.
Βασισμένη σε περισσότερες από 170.000 βαθμολογήσεις, οι οποίες συγκεντρώθηκαν κατά το πρώτο τρίμηνο του 2017, η συγκεκριμένη έρευνα εταιρικής φήμης αποτελεί τη μεγαλύτερη στο είδος της παγκοσμίως, καθώς περιλαμβάνει συγκριτικές βαθμολογίες και τάσεις ανά δημογραφική ομάδα, ενώ παράλληλα προσφέρει μοναδικές πληροφορίες σχετικά με το ποιές εταιρείες θεωρούνται οι καλύτερες, ποια χαρακτηριστικά δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης με διάφορες ομάδες ενδιαφερομένων (stakeholders) και τι είναι αυτό που κάνει τις ομάδες αυτές να αντιμετωπίζουν μία εταιρεία θετικά, δείχνοντας προθυμία να αγοράσουν τα προϊόντα της, να συστήσουν τα brand της, να αγοράσουν μετοχές της ή ακόμη και να εργαστούν για αυτήν.

Για περισσότερες πληροφορίες σας παρακαλούμε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.reputationinstitute.com/thought-leadership/global-reptrak-100

11-12-2020

Επειγουσα δημοσια ενημερωση για αλλεργιογονα στο Χριστουγεννιατικο Ημερολογιο Kinder

Επείγουσα δημόσια ενημέρωση για αλλεργιογόνα στο Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιο Kinder

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

11-10-2019

Ο ΟΜΙΛΟΣ FERRERO ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ 10ου REPORT ΕΤΑΙΡ. ΚΟΙΝΩΝ. ΕΥΘΥΝΗΣ

Ο ΟΜΙΛΟΣ FERRERO ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ 10ου REPORT ΕΤΑΙΡ. ΚΟΙΝΩΝ. ΕΥΘΥΝΗΣ

Ο ΟΜΙΛΟΣ FERRERO ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ 10ου REPORT ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

16-01-2018

Η FERRERO ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΗ NESTLE U.S. ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΖΑΧΑΡΩΔΩΝ

Η FERRERO ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΗ NESTLE U.S. ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΖΑΧΑΡΩΔΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

01-09-2015

ΤΟ KINDER+SPORT ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ 13Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMP ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΤΟ KINDER+SPORT ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ 13Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMP ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

summer camp

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΡΧΕΙΟ

2021

ιανουάριος

φεβρουάριος

μάρτιος

απρίλιος

μάιος

ιούνιος

ιούλιος

αύγουστος

σεπτέμβριος

οκτώβριος

νοέμβριος

δεκέμβριος