15-07-2014

Το Kinder+Sport και ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζουν τον αθλητισμό

Tο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Kinder+Sport της εταιρείας Ferrero, σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου, μιλά στα παιδιά του 12ου Αθλητικού Camp για τις χαρές και τα οφέλη του αθλητισμού.

Το Πρόγραμμα Kinder+Sport προάγει τον αθλητισμό, τις αξίες και τα οφέλη του μέσω συνεργασιών με τοπικούς και εθνικούς φορείς. Στόχος του Προγράμματος είναι να μυήσει τη μελλοντική γενιά των σημερινών παιδιών σε ένα δραστήριο τρόπο ζωής. Επιπλέον, στηρίζει διοργανώσεις αθλητικού ενδιαφέροντος σε τοπικό επίπεδο, ώστε να δίνονται ακόμα περισσότερες ευκαιρίες και κίνητρα στα παιδιά να γνωρίσουν τις χαρές της άθλησης.

Φέτος, σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου, το Πρόγραμμα Kinder+Sport προσφέρει στα παιδιά του 12ου Αθλητικού Camp του Δήμου μία μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά διάσημους αθλητές, οι οποίοι θα μοιραστούν μαζί τους τα οφέλη και τους λόγους που ο αθλητισμός κάνει τη ζωή ακόμα καλύτερη και πιο διασκεδαστική. Ήδη στην πρώτη περίοδο του Αθλητικού Camp, συμμετέχουν περισσότερα από 300 παιδιά, τα οποία μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα έρχονται σε επαφή με μία σειρά αθλημάτων, όπως κολύμβηση, μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, χάντμπολ, τένις, τοξοβολία, Ταε Κβο Ντο και Τζούντο.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Kinder + Sport, η διεθνής πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης Κλέλια Πανταζή επισκέφθηκε τα παιδιά του φετινού Αθλητικού Camp του Δήμου Αμαρουσίου και συζήτησε μαζί τους για το σημαντικό ρόλο που παίζει η γυμναστική και τα σπορ στην υγεία και τη διάθεση. Η Κλέλια Πανταζή, αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής από πολύ νεαρή ηλικία, πρωταθλήτρια και κάτοχος πολλών τίτλων σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα κατά τη διάρκεια της καριέρας της, αποτέλεσε το ιδανικό πρόσωπο για να ενσαρκώσει τις αξίες του Kinder+Sport. Με τον πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο, η Κλέλια έδειξε στα παιδιά του καλοκαιρινού camp πως ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και διαλέγοντας ένα άθλημα που αγαπούν, μπορούν να περνούν ευχάριστα χαρίζοντας ταυτόχρονα πολλά οφέλη στο σώμα και την υγεία τους.

Τα παιδιά του Αθλητικού Camp του Δήμου Αμαρουσίου παρέλαβαν ταυτόχρονα και ένα ιδιαίτερο δώρο από το Kinder+Sport, τη «τσάντα του μικρού αθλητή», ώστε τα παιδιά να έχουν πάντα μαζί τους τον απαραίτητο εξοπλισμό για να περνούν ευχάριστες ώρες κάνοντας τα αγαπημένα τους αθλήματα!

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης, απηύθυνε χαιρετισμό στα παιδιά και ανέφερε σχετικά: «Σκοπός του Αθλητικού Camp του Δήμου μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά την ευκαιρία να δοκιμάσουν ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες, αξιοποιώντας δημιουργικά κι ευχάριστα τους μήνες του καλοκαιριού. Είναι χαρά μας που η Ferrero με το πρόγραμμα Kinder +Sport στηρίζει τον αθλητισμό και φέρνει κοντά μας έμπειρους αθλητές μέσω του προγράμματος, που θα εμπνεύσουν πραγματικά τα παιδιά».
Η Εύη Γιαννίση, Marketing Responsible Ferrero Greece, δήλωσε σχετικά: «Για το Kinder+Sport η φυσική δραστηριότητα αποτελεί βασικό θεμέλιο για την ανάπτυξη και καλή υγεία των παιδιών. Βασική μας πεποίθηση είναι ότι τα παιδιά που είναι δραστήρια από νεαρή ηλικία, έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν πιο ενεργητικοί και υγιείς ενήλικες. Στόχος λοιπόν των δράσεών μας είναι να εμπνεύσουμε τα παιδιά να βάλουν τον αθλητισμό στη ζωή τους, να διασκεδάζουν και να έχουν τελικά μια ακόμα πιο χαρούμενη ζωή. Γιατί για το Kinder+Sport ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και διασκέδαση!»

Οι αξίες του Kinder+Sport : 

  • Φιλία & Σεβασμός
  • Ενεργητικότητα & Διασκέδαση
  • Άμιλλα & Δίκαιο Παιχνίδι
  • Συμμετοχή & Ομαδικότητα
  • Προσπάθεια & Επιβράβευση

Η συνεργασία του Kinder + Sport µε το ∆ήµο Αµαρουσίου στο πλαίσιο του
Προγράµµατος θα συνεχιστεί και τους επόµενους µήνες µε επιπλέον δράσεις και
παρουσία γνωστών αθλητών.    

πατήστε εδω για μορφη pdf >>

press here for English >>

11-12-2020

Επειγουσα δημοσια ενημερωση για αλλεργιογονα στο Χριστουγεννιατικο Ημερολογιο Kinder

Επείγουσα δημόσια ενημέρωση για αλλεργιογόνα στο Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιο Kinder

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

11-10-2019

Ο ΟΜΙΛΟΣ FERRERO ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ 10ου REPORT ΕΤΑΙΡ. ΚΟΙΝΩΝ. ΕΥΘΥΝΗΣ

Ο ΟΜΙΛΟΣ FERRERO ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ 10ου REPORT ΕΤΑΙΡ. ΚΟΙΝΩΝ. ΕΥΘΥΝΗΣ

Ο ΟΜΙΛΟΣ FERRERO ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ 10ου REPORT ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

16-01-2018

Η FERRERO ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΗ NESTLE U.S. ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΖΑΧΑΡΩΔΩΝ

Η FERRERO ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΗ NESTLE U.S. ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΖΑΧΑΡΩΔΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

08-03-2017

Η FERRERO ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΦΗΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η FERRERO ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΦΗΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η FERRERO ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΦΗΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

01-09-2015

ΤΟ KINDER+SPORT ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ 13Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMP ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΤΟ KINDER+SPORT ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ 13Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMP ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

summer camp

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΡΧΕΙΟ

2021

ιανουάριος

φεβρουάριος

μάρτιος

απρίλιος

μάιος

ιούνιος

ιούλιος

αύγουστος

σεπτέμβριος

οκτώβριος

νοέμβριος

δεκέμβριος