12-01-2015

Το Kinder+Sport και ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζουν τον αθλητισμό

 Το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Kinder+Sport της εταιρείας Ferrero, σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου, μιλά στα παιδιά των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου για τις χαρές και τα οφέλη του αθλητισμού.


Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων, το Πρόγραμμα Kinder+Sport σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου προσέφερε στα παιδιά που συμμετέχουν στα Αθλητικά Προγράμματα του Δήμου την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά μία διάσημη αθλήτρια, που μοιράστηκε μαζί τους τα οφέλη και τους λόγους που ο αθλητισμός κάνει τη ζωή ακόμα καλύτερη και πιο διασκεδαστική. Η Κλέλια Πανταζή, Χάλκινη Ολυμπιονίκης και Διεθνής Πρωταθλήτρια στη Ρυθμική Γυμναστική, μίλησε για τα οφέλη του αθλητισμού σε περισσότερα από 400 παιδιά που συμμετέχουν σε μια σειρά από αθλητικά προγράμματα του Δήμου, όπως κολύμβηση, ποδόσφαιρο, τέννις, Ταε Κβο Ντο, Τζούντο, πινγκ-πονγκ, μπαλέτο, ρυθμική γυμναστική και παραδοσιακούς χορούς.

Η Κλέλια Πανταζή, αθλήτρια και η ίδια από πολύ νεαρή ηλικία, πρωταθλήτρια και κάτοχος πολλών τίτλων σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα, ενσαρκώνει απόλυτα τις αξίες του Kinder+Sport. Η γνωστή αθλήτρια επισκέφτηκε τα παιδιά στα γυμναστήρια των αθλημάτων που επέλεξαν και τους μίλησε για το σημαντικό ρόλο της γυμναστικής από μικρή ηλικία, τόσο για την υγεία, όσο και για την καλή διάθεση. Με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο, η Κλέλια προέτρεψε τα παιδιά να διαλέξουν ένα άθλημα που αγαπούν και να το ακολουθήσουν, ώστε να περνούν ευχάριστα προσφέροντας ταυτόχρονα και σημαντικά οφέλη στο σώμα και την υγεία τους. Τέλος, η Κλέλια έδωσε στα παιδιά των Αθλητικών Προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου ένα ιδιαίτερο δώρο από το Kinder+Sport, το «Σακίδιο του Μικρού Αθλητή», μια παιδική τσάντα που περιέχει τα απαραίτητα για να περνούν ευχάριστες ώρες κάνοντας τα αγαπημένα τους αθλήματα κάθε εποχή του χρόνου.   

Η Κλέλια Πανταζή, Χάλκινη Ολυμπιονίκης και Διεθνής Πρωταθλήτρια στη Ρυθμική Γυμναστική, ανέφερε σχετικά με τη συμμετοχή της: «Είναι τιμή και χαρά για μένα να συμμετέχω σε αυτό το ιδιαίτερο πρόγραμμα του Kinder+Sport. Ο αθλητισμός είναι για μένα τρόπος ζωής και μέσω αυτού του προγράμματος μου δόθηκε η ευκαιρία να βρεθώ κι εγώ κοντά σε ακόμα περισσότερα παιδιά και να μοιραστώ μαζί τους τα οφέλη και την απόλαυση μιας ζωής γεμάτης κίνηση!».

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανέφερε σχετικά με την πραγματοποίηση του προγράμματος: «Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά μας την ευκαιρία να δοκιμάσουν ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες αξιοποιώντας δημιουργικά κι ευχάριστα τον χρόνο τους. Είναι χαρά μας που η Ferrero με το πρόγραμμα Kinder +Sport στηρίζει τον αθλητισμό και φέρνει κοντά μας καταξιωμένους αθλητές, πηγή έμπνευσης και υγιή πρότυπα για τα παιδιά μας».

Η Εύη Γιαννίση, Marketing Manager, Ferrero Greece, δήλωσε επιπλέον: «Το πρόγραμμα Kinder+Sport απευθύνεται σε παιδιά και νέους που ξεκινούν ένα άθλημα και γνωρίζουν τις χαρές του, πιστεύοντας ότι η φυσική δραστηριότητα αποτελεί βασικό θεμέλιο για την ανάπτυξη και την καλή υγεία. Στόχος του προγράμματός μας είναι να εμπνεύσουμε τα παιδιά να βάλουν τον αθλητισμό στη ζωή τους κάνοντας το άθλημα που αγαπάνε, γιατί για το Kinder+Sport ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και διασκέδαση!»

Το Πρόγραμμα Kinder+Sport ξεκίνησε να εφαρμόζεται στην Ελλάδα με επιτυχία το 2014, προάγοντας τον αθλητισμό, τις αξίες και τα οφέλη του, μέσω συνεργασιών με τοπικούς και εθνικούς φορείς. Στόχος του Προγράμματος είναι να μυήσει τη μελλοντική γενιά των σημερινών παιδιών σε ένα δραστήριο τρόπο ζωής. Επιπλέον, στηρίζει διοργανώσεις αθλητικού ενδιαφέροντος σε τοπικό επίπεδο, ώστε να δίνονται ακόμα περισσότερες ευκαιρίες και κίνητρα στα παιδιά να γνωρίσουν τις χαρές της άθλησης.

Πατήστε εδώ για pdf >>

Press here for pdf >>11-12-2020

Επειγουσα δημοσια ενημερωση για αλλεργιογονα στο Χριστουγεννιατικο Ημερολογιο Kinder

Επείγουσα δημόσια ενημέρωση για αλλεργιογόνα στο Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιο Kinder

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

11-10-2019

Ο ΟΜΙΛΟΣ FERRERO ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ 10ου REPORT ΕΤΑΙΡ. ΚΟΙΝΩΝ. ΕΥΘΥΝΗΣ

Ο ΟΜΙΛΟΣ FERRERO ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ 10ου REPORT ΕΤΑΙΡ. ΚΟΙΝΩΝ. ΕΥΘΥΝΗΣ

Ο ΟΜΙΛΟΣ FERRERO ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ 10ου REPORT ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

16-01-2018

Η FERRERO ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΗ NESTLE U.S. ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΖΑΧΑΡΩΔΩΝ

Η FERRERO ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΗ NESTLE U.S. ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΖΑΧΑΡΩΔΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

08-03-2017

Η FERRERO ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΦΗΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η FERRERO ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΦΗΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η FERRERO ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΦΗΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

01-09-2015

ΤΟ KINDER+SPORT ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ 13Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMP ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΤΟ KINDER+SPORT ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ 13Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMP ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

summer camp

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΡΧΕΙΟ

2021

ιανουάριος

φεβρουάριος

μάρτιος

απρίλιος

μάιος

ιούνιος

ιούλιος

αύγουστος

σεπτέμβριος

οκτώβριος

νοέμβριος

δεκέμβριος