ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η Ferrero πάντοτε ενθάρρυνε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, ειδικά για τους νέους ανθρώπους, βασισμένο στη φυσική δραστηριότητα και την υπεύθυνη κατανάλωση των προιόντων της.
Αυτή η δέσμευση φαίνεται και από την επικοινωνία με τους γονείς, αλλά και από το γεγονός οτι τους δίνει τη δυνατότητα της χρήσης των προιόντων της σε ιδανικές μερίδες μελετημένες για μιά ισορροπημένη κατανάλωση.
Η Ferrero πήρε πάντα θέση υπεύθυνη σχετικά με την κατανάλωση των προϊόντων της.
Η πρώτη συγκεκριμένη απόδειξη αυτής της δέσμευσης είναι οι μερίδες που από ανέκαθεν λειτούργησε με βάση τις διατροφικές ανάγκες. Επί πλέον σε αυτή τη βασική φόρμα συνειδητοποίησης προστίθεται η ατομική ευθύνη ελεύθερης επιλογής. Η Ferrero προώθησε πάντα τη διαφήμηση που προορίζεται για τις μητέρες γιατί πιστεύει ότι βασιζόμενη στην εμπιστοσύνη οι οποίοι όλο και περισσότερο εκτίμησαν τη φροντίδα και τη ποιότητα των προϊόντων της λόγω των σωστών μερίδων ανά ηλικία, επίπεδο φυσικής ασκησης, βοηθά να δίνουν τη σωστή αναλογία τροφής και ενέργειας. Γι΄αυτό το λόγο υποστηρίζουμε, σε συμφωνία με τα τελευταία αποτελέσματα των διατροφικών μελετών, ότι η λήψη τροφής κατά τη διάρκεια της ημέρας πρέπει να ποικίλλει και και τα προϊόντα μας προσφέρουν μια αξιόλογη βοήθεια για την επίτευξη της απαραίτητης διατροφικής ισορροπίας, μέσω της λήψης ασβεστίου από το γάλα και της διάθεσης εκείνων των συστατικών που είναι αναγκαία για την ανάπτυξη, χάρη στην λεπτή επεξεργασία στην οποία υποβάλλονται (mild technologies) που εγγυώνται τη μέγιστη συντήρηση.

ΦΥΣ. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

ΦΥΣ. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Η Ferrero και τα σπορ. Δύο λέξεις που πάνε μαζί εδώ και χρόνια.
Γιατί τα σπορ είναι κίνηση, θετικές αξίες, αγάπη για τη ζωή.
Γι΄αυτό η Ferrero είναι χορηγός σε διάφορα αθλήματα στις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται. Για την Ferrero και την Kinder το να συνδέεται το όνομά τους με τον αθλητισμό είναι ένας τρόπος για να υπογραμμίσει από τη μία την ενέργεια την οποία παρέχουν τα προϊόντα της και από την άλλη, την ανάγκη κυρίως για τα παιδιά, να αθλούνται, να κάνουν ζωή υγιεινή και δραστήρια.
Η Ferrero είναι κοντά στα παιδιά μέσω της διοργάνωσης τουρνουά και εκδηλώσεων, την προμήθεια εξοπλισμού, την υποστήριξη αθλητικών σωματείων, και την ενέργεια των προϊόντων της.
Υπάρχουν πολλές πρωτοβουλίες και ο κατάλογος θα μπορούσε να είναι μακρύς, γιατί η χορηγία των σπορ είναι ένα είδος leitmotif που ενώνει τις εταιρείες του Ομίλου, και γιατί η Ferrero “τρέφει τα παιδιά σαν πρωταθλητές ”.