10-05-2021

Η Ferrero ανανεώνει τη συμμετοχή της στη συνεργασία της CAOBISCO-ILO στην Τουρκία


Όπως αναγράφεται στον καταστατικό χάρτη Ferrero Hazelnut, η Ferrero έχει δεσμευτεί υπέρ της χαρούμενης ανάπτυξης και προστασίας των παιδιών σε όλους τους τομείς προμηθειών της. Τον Νοέμβριο του 2020, η Ferrero ξεκίνησε μια συνεργασία με τη Διεθνή Οργάνωση Εργασίας (ILO) για την υλοποίηση ενός προγράμματος διάρκειας 40 μηνών στην Τουρκία για να συμβάλει στην εξάλειψη των χειρότερων μορφών παιδικής εργασίας κατά την διάρκεια της εποχικής γεωργίας και συγκεκριμένα της συγκομιδής φουντουκιών. Αυτό βασίζεται στην ενεργό συμμετοχή της Ferrero από το 2013 στον οργανισμό CAOBISCO (Ευρωπαϊκή Οργάνωση Βιομηχανιών σοκολάτας, Μπισκότων και Ζαχαροπλαστικής) και της συνεργασίας της με τη ILO. Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, η συνεργασία CAOBISCO-ILO στην Τουρκία ανανεώθηκε αλλά επεκτάθηκε και γεωγραφικά. Αυτό είναι άλλο ένα σημαντικό βήμα προς την εκπλήρωση των δεσμεύσεων του καταστατικού χάρτη μας.

Μέσω της συνεργασίας ILO-Ferrero και της συμμετοχής της στην εταιρική συνεργασία CAOBISCO-ILO, καθώς και των δραστηριοτήτων του προγράμματος βιωσιμότητάς της, Ferrero Farming Values, η Ferrero δεσμεύεται με προγράμματα προστασίας των παιδιών που καλύπτουν τη συνολική της προμήθεια φουντουκιών στην Τουρκία.

Για τη Ferrero, η προστασία των παιδιών σημαίνει ότι είμαστε αποφασισμένοι να αποτρέψουμε και να εξαλείψουμε την παιδική εργασία σε ολόκληρη την αξιακή αλυσίδα μας μέσω μιας προσέγγισης πολλών ενδιαφερομένων, με την πεποίθηση ότι κάθε παιδί πρέπει να προστατεύεται, βιώνοντας χαρούμενη ανάπτυξη μέσω του δικαιώματος στην εκπαίδευση και το ασφαλές περιβάλλον. Η εταιρική σχέση δημόσιου και ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ) του CAOBISCO-ILO συγκεντρώνει εθνικές, περιφερειακές και τοπικές αρχές, καθώς και φορείς του ιδιωτικού τομέα αλλά και τους πολίτες. Οι δραστηριότητες θα συνεχιστούν στις επαρχίες όπου πραγματοποιούνται προγράμματα από το 2013 και στη νέα φάση της Σύμπραξης Δημοσίου – Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), θα περιλαμβάνονται επίσης οι επαρχίες Κερασούντα και Σαμψούντα.

Η παρουσία της παιδικής εργασίας έχει τεκμηριωθεί στον αγροτικό τομέα της Τουρκίας. Αυτές οι συνεργασίες θα προσφέρουν τη δυνατότητα προσαρμογής της εμπειρίας μας, σε άλλες καλλιέργειες, βοηθώντας έτσι στον καλύτερο προσδιορισμό των αναγκών για βιώσιμη δράση κατά της παιδικής εργασίας στην εποχική γεωργία, στην Τουρκία.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη συνεργασία CAOBISCO-ILO ΣΔΙΤ στο
Sustainability report.

κατεβάστε το κειίμενο 
εδώ

27-09-2023

Kinder Joy of Moving

Kinder Joy of Moving

Kinder Joy of Moving

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

01-09-2015

ΤΟ KINDER+SPORT ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ 13Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMP ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΤΟ KINDER+SPORT ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ 13Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMP ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

summer camp

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

17-06-2015

Θέσεις και δεσμεύσεις Ferrero στο βιώσιμο φοινικέλαιο

Θέσεις και δεσμεύσεις Ferrero στο βιώσιμο φοινικέλαιο

Θέσεις και δεσμεύσεις Ferrero στο βιώσιμο φοινικέλαιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

10-03-2015

Το Kinder+Sport στηρίζει τον αθλητισμό  συμμετέχοντας δυναμικά στους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης»

Το Kinder+Sport στηρίζει τον αθλητισμό συμμετέχοντας δυναμικά στους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης»

Το Kinder+Sport στηρίζει τον αθλητισμό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΡΧΕΙΟ

2024

ιανουάριος

φεβρουάριος

μάρτιος

απρίλιος

μάιος

ιούνιος

ιούλιος

αύγουστος

σεπτέμβριος

οκτώβριος

νοέμβριος

δεκέμβριος