01-09-2015

ΤΟ KINDER+SPORT ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ 13Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMP ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

 Αθήνα, 1 Αυγούστου, 2015 - Το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Kinder +SPORT της εταιρείας Ferrero, σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου, στήριξε και φέτος το 13ο Αθλητικό Camp περνώντας θετικά μηνύματα για τις χαρές και τα οφέλη του αθλητισμού στα παιδιά που συμμετείχαν. Στο φετινό πρόγραμμα, εκπροσωπώντας τις αξίες και τα ιδανικά του Kinder +SPORT, συμμετείχαν επίσης διάσημοι αθλητές, οι οποίοι μίλησαν για το σημαντικό ρόλο της άσκησης στην καθημερινότητά μας και παρότρυναν τα παιδιά να διαλέξουν το άθλημα που αγαπούν, και να το ακολουθήσουν.

Η διεθνής πρωταθλήτρια και Χάλκινη Ολυμπιονίκης Κλέλια Πανταζή και ο Μιχάλης Μουρούτσος, Χρυσός Ολυμπιονίκης και Πρωταθλητής Ελλάδος, παρευρέθηκαν μαζί στην έναρξη της πρώτης περιόδου του 13ου Αθλητικού Camp του Δήμου Αμαρουσίου και μίλησαν στα παιδιά για την αξία της γυμναστικής στη ζωή, την υγεία και τη διάθεση. Φέρνοντας παραδείγματα από προσωπικές εμπειρίες κατά την αθλητική τους σταδιοδρομία, ενέπνευσαν τα παιδιά να ακολουθήσουν ένα δραστήριο τρόπο ζωής και πέρασαν το μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και διασκέδαση.

Επιπλέον, όλα τα παιδιά παρέλαβαν τo «Σακίδιο του Μικρού Αθλητή», ένα ιδιαίτερο δώρο από το Kinder +SPORT, ώστε να έχουν πάντα μαζί τους τον απαραίτητο εξοπλισμό για ευχάριστες ώρες άθλησης και κίνησης!

Το Αθλητικό Camp που οργανώνεται κάθε καλοκαίρι από το Δήμο Αμαρουσίου, διαθέτει τέσσερις περιόδους από τον Ιούνιο μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκειά του φετινού ειδικά σχεδιασμένου προγράμματος, περισσότερα από 900 παιδιά ήρθαν σε επαφή με μία σειρά αθλημάτων, όπως κολύμβηση, μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, χάντμπολ, τένις, τοξοβολία, γυμναστική, παραδοσιακοί χοροί, Ταε Κβο Ντο και τζούντο, μαθαίνοντας έτσι να αγαπούν το παιχνίδι και την άσκηση και καλλιεργώντας τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού ήθους.

Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη, υπογράμμισε τη σταθερή βούληση της Δημοτικής Αρχής να προάγει έμπρακτα, ιδιαίτερα στους νέους μας, τον αθλητισμό ως τρόπο ζωής, μέσα από σημαντικές δράσεις και πρωτοβουλίες. Παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή της Διοίκησης που και φέτος η Ferrero με το πρόγραμμα Kinder +SPORT στηρίζει τον αθλητισμό, και φέρνει κοντά στα παιδιά καταξιωμένους αθλητές, που αποτελούν πηγή έμπνευσης και υγιή πρότυπα.

Η Εύη Γιαννίση, Marketing Manager, Ferrero Greece, δήλωσε σχετικά: «Βασική μέριμνα όλων μας στη Ferrero είναι να καταφέρουμε, μέσω του προγράμματος Kinder +SPORT, να μυήσουμε τη μελλοντική γενιά των σημερινών παιδιών σε ένα δραστήριο τρόπο ζωής. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που συνεργαζόμαστε για 2η συνεχόμενη χρονιά με το Δήμο Αμαρουσίου και το Αθλητικό Camp, δίνοντας στα παιδιά ακόμα περισσότερα κίνητρα να είναι δραστήρια, γεμάτα ενέργεια και χαρά μέσω της φυσικής δραστηριότητας. Γιατί για το Kinder +SPORT ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και διασκέδαση!»

Οι αξίες του Kinder+Sport :

 Φιλία & Σεβασμός
 Ενεργητικότητα & Διασκέδαση
 Άμιλλα & Δίκαιο Παιχνίδι
 Συμμετοχή & Ομαδικότητα
 Προσπάθεια & Επιβράβευση

Πατήστε εδώ για pdf >>

Press here for pdf >>

27-09-2023

Kinder Joy of Moving

Kinder Joy of Moving

Kinder Joy of Moving

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

10-05-2021

Η Ferrero ανανεώνει τη συμμετοχή της στη συνεργασία της CAOBISCO-ILO στην Τουρκία

Η Ferrero ανανεώνει τη συμμετοχή της στη συνεργασία της CAOBISCO-ILO στην Τουρκία

FERRERO RENEWS ITS PARTICIPATION IN THE CAOBISCO-ILO PARTNERSHIP IN TURKEY

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

17-06-2015

Θέσεις και δεσμεύσεις Ferrero στο βιώσιμο φοινικέλαιο

Θέσεις και δεσμεύσεις Ferrero στο βιώσιμο φοινικέλαιο

Θέσεις και δεσμεύσεις Ferrero στο βιώσιμο φοινικέλαιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

10-03-2015

Το Kinder+Sport στηρίζει τον αθλητισμό  συμμετέχοντας δυναμικά στους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης»

Το Kinder+Sport στηρίζει τον αθλητισμό συμμετέχοντας δυναμικά στους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης»

Το Kinder+Sport στηρίζει τον αθλητισμό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΡΧΕΙΟ

2024

ιανουάριος

φεβρουάριος

μάρτιος

απρίλιος

μάιος

ιούνιος

ιούλιος

αύγουστος

σεπτέμβριος

οκτώβριος

νοέμβριος

δεκέμβριος